Altez Tielt neemt Nieuwpoorts montagebedrijf over

Redactie KW

Begin september zijn de montageactiviteiten van de Nieuwpoortse montagefirma Devanco ingekocht door het Tieltse bouwbedrijf Altez. Devanco, opgericht in 1989, specialiseert zich in het monteren van bedrijfsgebouwen en dit meestal in opdracht van het Limburgse bedrijf Lambert Geerkens uit Meeuwen.

Vooral bedrijfsgebouwen voor de landbouwsector maar ook industriebouw behoren tot de activiteiten van Devanco. Het gros van de realisaties bevindt zich tot op heden aan de kust en in Midden-West-Vlaanderen. Het bedrijf, met een 6 à 7 tal medewerkers, is voorzien van de modernste montagemachines. Volgens Johan Colpaert, CEO van de Altez groep, kadert deze overname in de verdere strategie van de Tieltse groep, om de eigen uitvoeringscapaciteiten te verstevigen, de enige manier om planning en kwaliteit optimaal te sturen in het snelle bouwproces van prefab bedrijfsgebouwen.

Eerder dit jaar nam deze groep ook het hierboven genoemde Lambert Geerkens over. Samen met de al bestaande afdelingen in België en Nederland telt de groep daarmee ongeveer 350 medewerkers.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier