Vrachtwagen gekanteld op E403 bij Bellegem

vrijdag 18 november 2011 om 11u13

Aalbeke - Op de autosnelweg E403 bij Bellegem is vrijdagvoormiddag een ernstig ongeval gebeurd. Een vrachtwagen met tien ton vleeswaren reed de berm in en kwam op zijn zijkant terecht.

Krant van West-Vlaanderen-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

 

Reacties

steve | 19 november 2011

hou maar je grote klep gilbert001 je hebt alweer genoeg gezegt voor vandaag hopelijk kom zelf eens tegen wat die chauffeur heeft tegen gekomen het kan ook een klapband geweest zijn dat hij heeft gehad

Ongepast?

gilbert001 | 19 november 2011

Nu zie je duidelijk, DE WAARHEID KWETST ALWEER ....

Ongepast?

Damien | 19 november 2011

Zo'n gefrustreerde mannen als Gilbert001 hebben we niet nodig bij de politie, alleen onderzoek zullen (eventueel) kunnen uitwijzen wat de oorzaak van het ongeval is ik ben zelf al mee geweest met mijn schoonvader die internationaal vervoer doen en als ik dan zie hoe de autobestuurders doen tegenover de vrachtwagens, het soms echt schandalig NIET ALLE VRACHTWAGENCHAUFFEURS ZIJN COWBOYS Gilbert !!!!!!!!

Ongepast?

steve | 18 november 2011

zeg gilbert001 wij hebben al controle genoeg wi beste vriend wij met moeten jullie domme heden maar slikken e ze zouden beter eens die rijden met een auto wat meer aan de kant zetten onnozelaar je bent ook zo 1 die het stront uit die flikken hun gat lekt zeker

Ongepast?

gilbert001 | 18 november 2011

Alex; Eerst nederlands leren lezen aub ! Gsm heeft niets met rij en rusttijden te maken .... Zalig zijn zij die geen vlaams verstaan ! De rest die U schrijft is totaal naast de kwestie hier.

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Schrijf u in op West-Vlaanderen vandaag

E-mail:

Nieuws uit jouw gemeente

OPINIE

     Pinksterstorm van 2014 wordt nu pas écht een ramp     

Jos Remaut - Redacteur Krant van West-Vlaanderen

     Het eerste wielerweekend is voorbij. Tijd voor de eerste conclusies.     

Tom Vandenbussche - Redacteur Wielrennen

 

Meest gedeeld