Rechter stelt vonnis tegen illegale downloader 'Tuurke' uit Harelbeke uit

woensdag 15 februari 2012 om 16u38

Harelbeke - De Kortrijkse rechter spreekt pas op woensdag 29 februari het vonnis uit in de zaak van de 50-jarige Harelbeekse fabrieksarbeider Frank M., die verdacht wordt van het illegaal downloaden van muziek- en beelddragers.

Krant van West-Vlaanderen-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Reacties

Isaac | 15 februari 2012

Hier staat nog eens het vonnis waarbij "Tuurke" dus GEEN strafbaar feit heeft gepleegd. Trouwens als dit voor persoonlijk gebruik was. Welke schade heeft hij de industrie toegebracht? Uploaden is wat anders, maar downloaden??? Nogmaals, de huiszoeking was sowieso illegaal, want er werd met het plaatsen van de link geen strafbaar feit gepleegd. Of is Nederland opeens een ander land dan België???? http://zoeken.rechtspraak.nl/detailpage.aspx?ljn=BU3223

Ongepast?

Isaac | 15 februari 2012

http://www.mediareport.nl/internetrecht/07112011/rechtbank-den-haag-ook-forwardlink-geen-openbaarmaking/nl/ Een link plaatsen zelfs al gaat het om illegale content is niet strafbaar wegens geen nieuwe openbaarmaking. Daar is al een uitspraak over gedaan (zie link). Op basis van de gegevens uit dit artikel kan ik besluiten dat men een onwettige huiszoeking heeft gehouden, want er werd sowieso geen strafbaar feit gepleegd. Ik moet gewoon kotsen als ik dit alles lees. Heeft het gerecht echt niets beters te doen? En voor dit soort dwazigheden mag men dus al een huiszoeking doen. Ik verlaat dit achterlijke land nog liever vandaag dan morgen!

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Schrijf u in op West-Vlaanderen vandaag

E-mail:

Nieuws uit jouw gemeente

Laurent Bailleul in bloedvorm in Tegen De Sterren Op

Welke Bekende Vlaming zet hij het strafste neer?

 

Meest gedeeld