Peter Berghman giet foto's in brons

woensdag 12 mei 2010 om 14u33

Peter Berghman heeft een uniek procedé uitgevonden om foto's in brons te kunnen gieten. De 'eplaat' combineert zijn twee passies: fotografie en bronsgieten. De interesse uit binnen- en buitenland is groot. "Ik durf vermoeden dat dit product een interessant parcours zal afleggen. Het is allicht ook de redding voor ons bedrijf."

Krant van West-Vlaanderen-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

 

Reacties

Luc Lambert ( map) | 15 juli 2010

Peter, proficiat het ziet er enorm goed uit je bronzen foto, wat fotografie niet teweeg brengt he...indien het eens past zou je aan je vriend in het kasteel van Ardooie eens vragen of ik eens wat foto's zou mogen schieten in het kasteel ik heb een modelletje of twee die daar erg graag zouden willen poseren. Ik heb eral eens binnen geweest met een toneelopvoering het zag er toen mooi uit, mijn vader had vroeger de sleutel van de poort van het kasteel hij ging daar mollen gaan vangen en nu zit ik nog altijd in het bos al meer dan 45 j vertoef ik tussen de bomen en nog niet uitgekeken. Hopelijk kan dit gratis gebeuren anders moet ik afhaken en een andere lokatie zoeken.mvg Luc

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Schrijf u in op West-Vlaanderen vandaag

E-mail:
beebee

Nieuws uit jouw gemeente

OPINIE

     N-VA kan met het dossier N8 scoren in de Westhoek     

Tom Gheeraert - Redacteur Het Wekelijks Nieuws West

     Strijd om de vooravond barst weer helemaal los     

Bert Vanden Berghe - Redacteur Televisie en Showbizz

Zoeker in de krant