Grote buit na zware inbraak bij bejaarde juwelier in Staden

dinsdag 13 maart 2012 om 15u58

Staden - Dinsdagmorgen vroeg werd ingebroken bij een juwelierskoppel in de Sint-Jansstraat. De gangsters duwden het rolluik van de winkel omhoog en sloegen de middendeur met een ijzeren staaf aan diggelen. De buit wordt geraamd op bijna 40.000 euro.

Krant van West-Vlaanderen-nieuws in je facebook nieuwsfeed

 

 

Reacties

Marc Van Der Stuyft | 14 maart 2012

Kan de politie geen controleploeg ter beschikking stellen van al wie dat wil waarbij dan de zwakke schakels in de beveiliging van zijn eigendom eruit worden gelicht, hier is duidelijk dat een afroller omhoogduwen niet iets is waar je gangster moet voor zijn.

Ongepast?

Ruhama1974 | 13 maart 2012

En dat ondanks de 'intensieve' patrouilles. Toch tijdens de kantooruren.... Maandag een Arro Ieper combi gezien rond Gent op de E17 rond 9u 's ochtends. Op dat moment zijn de gangsters ongetwijfeld hun buit aan het inventariseren ergens in Noord-Frankrijk.

Ongepast?

de wakkere burger | 13 maart 2012

er is geen politieke wil en geen budget.

Ongepast?

alibaba | 13 maart 2012

En de politecontrole wordt verhoogd ???? Doe ons nie lachen aub !!! Er staan meer flitspalen dan politiecombies in West Vlaanderen, maar voor ernstige zaken hebben ze geen tijd !! Arm arm belgske.

Ongepast?

Ben Realist | 13 maart 2012

Gaat men dat gespuis dat hier dag en nacht door onze straten balladeren eindelijk eens een beetje controleren ? Ze kunnen hier doen wat ze willen. Ge moet geen universiteit gedaan hebben om te beseffen dat wanneer Fransen hier bij ons midden in de nacht rondrijden, het niet is om een frietkot te zoeken. Wat voor sukkelland is dit eigenlijk ?

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Schrijf u in op West-Vlaanderen vandaag

E-mail:

Nieuws uit jouw gemeente

OPINIE

     Leve de kip, leve het konijn     

Jan Gheysen - Chef Nieuws KW

Laurent Bailleul in bloedvorm in Tegen De Sterren Op

Welke Bekende Vlaming zet hij het strafste neer?

 

Meest gedeeld