Calltakers 101-centrale Brugge delen zure citroenen uit tegen te hoge werkdruk

dinsdag 24 april 2012 om 10u15

Brugge - De vakbonden van de noodcentrale voor dringende politiehulp (101-centrale) in Brugge hebben vanochtend actie gevoerd naar aanleiding van het bezoek van Gouverneur Decaluwé. Zij nemen het niet dat zij het slachtoffer zullen worden van besparingen.

Krant van West-Vlaanderen-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

 

Reacties

Doordenkertje | 25 april 2012

Waar is de tijd dat men het project ASTRID (huidige 101 centrales) het voorbeeld voor de wereld noemde? Nu ja, dat was dan ook met de centen van het veelbesproken gemeentekrediet ( DEXIA) die daarvoor de steden en gemeenten moest meekrijgen om hun zaak winstgevend te maken. Heeft de federale overheid nu ook dat geheel niet weer overgekocht? Het geheel valt ook onder de problematiek van de politiehervorming alwaar heel wat luchtbellen aan het ontploffen zijn.

Ongepast?

't voartje | 24 april 2012

De flikskes bouwen voor miljoenen een nieuw bureau aan de haven....maar een 3 manneke 's nachts kan er nie vanaf... Wat den club betreffende, als ik al die flikskes daar zie staan langs de Gistels Steenweg als er weer een spelleke gespeeld word dan begrijp ik niet dat de den Club die niet moet betalen...maar wij!!! Al dat geld om crapuul dat betaald om ambetant te doen in toom te houden...en nog een nieuw stadion eisen ook...te gek voor woorden!!!

Ongepast?

PEET | 24 april 2012

Reorganiseren van de politietaken is de boodschap : zondag ll. op FCB - Anderlecht op kosten van de belastingbetaler : massa's politie, cavalerie, sproeiwagens en een helikopter in de lucht. Idem bij pensenkermissen, festivals en wielerkoersen. Ook hiervoor betaalt de belastingbetaler ipv. de organisator (bvb. Jupiler, Belfius, Fortis) die via de voetbalclubs de winsten opstrijkt. Laat de clubs en de amokmakers betalen voor hun spelen en zorg dat de mensen 's nachts op een volwaardige politie kunnen rekenen. Dit kan levens besparen en zal de politie in staat stellen om bvb. de Franse dievenbendes (aan) te pakken. Welke politieker durft ? Of is het weer beloven en niks doen... ?!

Ongepast?

sjamfoeter | 24 april 2012

Erg ! En de zwaantjes staken wegens te veel escortes voor Di Rupo en onderbemand , en de Mp's kunnen niet invallen : moeten Wetstraat" bewaken + Paleis en zijn onderbezet ! tot er eens iets met ne hoge piet voorvalt !!!

Ongepast?

patje pro | 24 april 2012

Mag een grapje ? Waarom zijn er 's nachts maar drie personen en geen vier ? antwoord : dan zullen ze niet zitten manillen ( 101 uit ) ( anti-belspelletjes ). Sorry aan de calltakers, is met goede bedoelingen opgemaakt. Jullie moeten er zijn en luister goed : Ik heb het nog nooit nodig gehad dat nummer 101, maar besef wel hoeveel spanning en stress erachter zit, de snelle multi-taal luisteraar die door zijn handelen levens red, ook al zit hij maar op een gewone bureaustoel, temidden van hoogtechnologische technieken binnen vingerbereik, chapeau voor jullie inzet. "You are just like the last rope on a titanic vehicle".

Ongepast?

 

Reageer

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Schrijf u in op West-Vlaanderen vandaag

E-mail:

Nieuws uit jouw gemeente

 

Meest gedeeld