Al 20 jaar bakt Annemieke Verstraete frieten in Middelkerke

05/03/14 om 10:11 - Bijgewerkt om 10:11

Bron: Kw

Frieten bakken hoef je Annemieke Verstraete zeker niet meer aan te leren, want nadat ze de stiel leerde bij haar moeder, startte ze 20 jaar geleden met haar eigen frietkot. Intussen houdt ze in de Oostendelaan frituur 't Frieterietje open.

Annemieke Verstraete (47) is afkomstig uit Ieper en wist al snel dat ze ooit in de horeca wilde belanden. Annemie verhuisde met haar ouders 25 jaar geleden naar Middelkerke waar ze eerst het restaurant 't Zand runden in de Leopoldlaan en daarna frituur 't Marktplein in de Oostendelaan. "Tot in 199...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden