Al 20 jaar bakt Annemieke Verstraete frieten in Middelkerke

05/03/14 om 10:11 - Bijgewerkt om 10:11

Bron: Kw

Frieten bakken hoef je Annemieke Verstraete zeker niet meer aan te leren, want nadat ze de stiel leerde bij haar moeder, startte ze 20 jaar geleden met haar eigen frietkot. Intussen houdt ze in de Oostendelaan frituur 't Frieterietje open.

Annemieke Verstraete (47) is afkomstig uit Ieper en wist al snel dat ze ooit in de horeca wilde belanden. Annemie verhuisde met haar ouders 25 jaar geleden naar Middelkerke waar ze eerst het restaurant 't Zand runden in de Leopoldlaan en daarna frituur 't Marktplein in de Oostendelaan. "Tot in 199...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!