Al 2.000 bezoekers op 29ste Schippersweekend in Lauwe

Redactie KW

Schippersweekend is aan dag drie toe. Vrijdag bouwden 1.000 bezoekers een feestje met A Brand en Sound Of Stereo. Zaterdag zakten ongeveer even veel rockliefhebbers af voor onder andere Steak Number Eight en Raketkanon. Vandaag mogen De Dolfijntjes de 29ste editie afsluiten.

“Hoewel de voorspellingen niet goed waren, mogen we zeker niet klagen over het weer”, zegt organisator Nicolas Debonne. “Enkel zaterdagmiddag met de kinderanimatie hebben we regen gehad. Het is de tweede keer dat we ons festival organiseren op de parking van de sporthal, dus het goede weer is zeker een meevaller.”

Op vrijdag kochten 1.023 mensen een ticket voor de optredens van onder meer Kenji Minogue, A Brand en Sound Of Stereo. 917 mensen zakten zaterdag af voor de shows van Topanga, King Hiss, Black Heart Rebellion, Raketkanon en Steak Number Eight. Vandaag staat humor centraal op Schippersweekend met onder andere MC Jezus, Ygor uit Poperinge, Joost Van Hyfte en Piv Huvluv. Headliner De Dolfijntjes spelen om 21 uur.

(TOGH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier