Advocaat roept sterrenmeisje op om te zwijgen

Redactie KW

De advocaat van Kimberley Vlaeminck, beter bekend als het Kortrijks sterrenmeisje, vraagt aan zijn cliënte om geen verklaringen meer af te leggen in de media.

De jongste dagen verschenen er tegenstrijdige verklaringen. Eerst was ze in slaap gevallen, dan was ze flauw gevallen, nu schrijven sommigen media (onder andere Het Laatste Nieuws en Rtlinfo) dat de jongedame alles verzonnen heeft en dat ze wel degelijk toestemming heeft gegegeven om 56 sterren op haar gezicht te tatoeëren. Pas toen haar vader boos reageerde, verzon ze een verhaal en diende ze zelfs klacht in tegen de tatoeëerder.


Vorige week was de zaak Kimberley Vlaeminck plots wereldnieuws. Het meisje van 18 zou in een Kortrijkse tattooshop om drie sterretjes hebben gevraagd, maar kreeg er 56 in het gezicht. De tatoeëerder verklaarde achteraf dat het meisje wel degelijk om zoveel sterren had gevraagd en dat ze ze die aanvankelijk ook mooi vond.

Intussen is de jongedame een laserbehandeling begonnen die wel een jaar zal duren. Alle sterren moeten weg.

Kimberleys advocaat is haar verdediging aan het opbouwen en wil daar pas morgen of overmorgen mee uitpakkken. Tot zo lang roept hij zijn cliënte op om geen verklaringen meer af te leggen in het openbaar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier