Actrice Nathalie Meskens zondag centrale gaste in ‘Villa Vanthilt’

© © VRT - 2011
Redactie KW

Wie loopt er de komende dagen zoal langs bij Marcel Vanthilt in diens talkshow ‘Villa Vanthilt’, opgenomen in Roeselare ?

Zoals gebruikelijk krijgt de zondagavondaflevering van ‘Villa Vanthilt’ een centrale gaste toebedeeld. Dat is nu zondag Nathalie Meskens, actrice (en ze zet ook een hele goeie prinses Mathilde neer). Zij krijgt die avond het gezelschap van haar collega Tine Embrechts en de rockgroep Customs. Nathalie zelf zal zondagavond trouwens ook zingen : ‘Familiar Feeling’ van Moloko.

En de dagen erop krijgt de Grote Markt van Roeselare nog veel bekend volk te zien in de sofa van Marcel Vanthilt : maandag 8 augustus minister Annemie Turtelboom, Luc Appermont, Kobe Van Herwegen en Sherman; dinsdag 9 augustus Willy Sommers en Vitalski; woensdag 10 augustus Kobe Ilsen, auteur Dimitri Verhulst (met zijn broek over wielrenner Frank Vandenbroucke), ontwerper Axel Enthoven en rockgroep School Is Cool; donderdag 11 augustus Chris Dusauchoit en Alex Agnew. Die laatste zal die avond ook optreden met zijn metalband, Diablo Boulevard.

(MiCo)

Lees ook het interview met Marcel Vanthilt in Krant van West-Vlaanderen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier