Aanrijder pleegt vluchtmisdrijf in Schuiferskapelle

Redactie KW

De politie is op zoek naar een chauffeur die donderdag 21 oktober op de Kapelleweg in Schuiferskapelle bij Tielt een bejaard echtpaar van de weg reed en vluchtmisdrijf pleegde.

Roger Goorman (80) en zijn vrouw Adrienne Neiring (78) reden net voor 14 uur langs de Kapelleweg in Schuiferskapelle toen ze werden ingehaald door een andere wagen. De rijbaan was niet breed genoeg om een inhaalmanoeuvre te ondernemen, met alle gevolgen van dien. Beide voertuigen botsten met elkaar en Roger Goorman verloor de controle over zijn Renault Clio, die hij pas zes maanden geleden aangeschaft had. Hij raakte van de weg af en de wagen kwam op zijn dak in een akker terecht.

De Tieltse brandweer moest ter plaatse komen om Rogers vrouw, Adrienne, uit haar benarde positie te bevrijden. Ze raakte ernstig gewond, haar man liep lichte verwondingen op. Het echtpaar werd naar het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt overgebracht.

De bestuurder die het inhaalmanoeuvre pleegde en zo aan de basis van het ongeval lag, sloeg op de vlucht.

Wie het ongeval zag gebeuren of weet wie de aanrijder is, wordt gevraagd contact op te nemen met de politiezone Regio Tielt op 051 42 78 80.

(PVH – Foto DS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier