8 Kookboeken van 3 West-Vlamingen in top 20 meest verkochte kookboeken

Redactie KW

Piet Huysentruyt, Lien Willaert en Claudia Allemeersch halen met diverse kookboeken de top 20 van meest verkochte kookboeken in de eerste helft van dit jaar. Maar… Piet Huysentruyt voert de top niet meer aan, dat doet Jeroen Meus met zijn Dagelijkse Kost.

Niet getreurd voor de 3 West-Vlamingen: met 8 kookboeken domineren ze de top 20. Piet Huysentruyt haalt met zijn SOS Piet 4 de derde plaats na Jeroen Meus en Goe Gebakken van Sofie Dumont. De andere 3 SOS Piet-boeken blijven ook dit jaar in de top 20.

Het Caloriecomplot van Lien Willaert is het vijfde meest verkochte kookboek dit jaar. Claudia Kookt Buiten van hobbykok Claudia Allemeersch haalt niet niet de top 10. Maar de Roeselaarse haalt met haar Claudia Kookt Voor Vrienden ook nog de 19de plaats in de top 20. Lien Willaerts Mijn Man Is Op Dieet, Maar Hij Weet Het Niet is 18de in de lijst.

Bij de meeste verkochte boeken in het algemeen haalt Pieter Aspe met zijn Postscriptum de derde plaats en is Congo van David Van Reybrouck goed voor de 6de plaats.

(JG/Foto VTM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier