4 Slachtoffers CO-vergiftiging in De Haan niet meer in levensgevaar

Redactie KW

Een bejaard koppel en zijn dochter en schoonzoon zijn vrijdagmiddag met een CO-vergiftiging naar het ziekenhuis gebracht. Het bejaarde echtpaar verkeerde in levensgevaar, maar tegen vrijdagavond was dat gevaar geweken. De dochter en schoonzoon mochten het ziekenhuis dan al verlaten.

Een bejaarde man en vrouw, allebei 80 jaar, zijn vrijdagmiddag in hun appartement aan de Zeedijk in De Haan onwel geworden. Ze belden om hun dochter (57). Zij snelde met haar man (65) naar het appartement, maar ook zij werden onwel en raakten bedwelmd. Een van hen kon wel nog net de hulpdiensten verwittigen.

Het bejaarde koppel werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. Ook de dochter en schoonzoon werden overgebracht. Op het moment van de feiten was er niemand anders aanwezig in het gebouw, dat na controle opnieuw werd vrijgegeven.

Tegen de avond verkeerden de slachtoffers niet meer in levensgevaar. Het bejaarde paar bleef vrijdagnacht wel nog voor observatie in het ziekenhuis, maar de kans is groot dat het paar zaterdag naar huis mag. Dochter en schoonzoon mochten vrijdagavond al het ziekenhuis verlaten.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier