4 hands is nieuwe theatertour van Ozark Henry

Redactie KW

In de Schouwburg in Kortrijk is Ozark Henry woensdagavond van start gegaan met zijn nieuwe theatertour. In zijn nieuwe shop pakt de zanger muzikant uit met 2 piano’s.

Ozark Henry, zoals je hem nog nooit gehoord hebt. Het is even wennen. Piet Goddaer herschreef de arrangementen van een aantal bestaande nummers voor 2 piano’s voor zijn nieuwe theatertour. “Het is sowieso een andere beleving, omdat het plotseling heel karig is”, zegt Piet Goddaer. “Anders bedien ik mij van heel veel verschillende klankkleuren. En nu houden we ons enkel aan die piano’s. Maar de essentie van hoe ik werk en schrijf komt heel goed naar voor”.

Niet toevallig start Kortrijkenaar Piet Goddaer zijn nieuwe tour in Kortrijk. Maar over zijn vermeende verhuis werden de wildste verhalen verteld en geschreven. “Ik heb al eens gelezen dat ik naar de kust verhuisd ben en dat ik teruggekomen ben. En dat ik dan vond dat het niet ging en dan naar Limburg geweest ben, weet ik veel. De essentie is dat ik nu nog altijd Kortrijkzaan ben. Ik ben nog altijd officieel in Kortrijk ingeschreven als inwoner. En ik heb het plan om naar de kust te verhuizen”, verduidelijkt Goddaer.

Ozark Henry 4 hands is ook vanavond nog te zien en te horen in de Schouwburg in Kortrijk. (SS)

Meer nieuws op WTV vanavond vanaf 18u00.

4 hands is nieuwe theatertour van Ozark Henry

Bekijk hier de reportage

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier