3 verkeersongevallen in Ieper tijdens 1 namiddag

Redactie KW

Zaterdagnamiddag gebeurden in Groot-Ieper drie verkeersongevallen met gewonden. Kort na de middag raakte een wagen van de weg op de Pilkemseweg in Boezinge. De chauffeur, een man van 38 uit Langemark-Poelkapelle, verloor de controle over het stuur, ramde een boom en kwam tegen een andere boom tot stilstand. De man en zijn zoon van 11 jaar die naast hem in de wagen zat, werden allebei met verwondingen naar het Ieperse Jan Ypermanziekenhuis gebracht.

Rond 15 uur gebeurde op dezelfde Pilkemseweg ter hoogte van het kruispunt met de Zwaanhofweg een ongeval tussen een bestelwagen en een personenauto. De bestelwagen werd bestuurd door een 38-jarige Fransman uit Marcq-en-Baroeul. Hij kwam in aanrijding met de personenauto van een vrouw van 46 uit Langemark-Poelkapelle. Beide bestuurders raakten gewond.

En omstreeks 16.45 uur miste een vrouw van 33 uit Heuvelland de bocht langs de Krommenelststraat in Vlamertinge. De wagen kwam op het dak in de gracht terecht. De bestuurster zat gekneld in haar wagen en werd met verwondingen naar het Jan Ypermanziekenhuis overgebracht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier