25.000 bezoekers op stralende editie van Cactusfestival

Redactie KW

Het Cactusfestival in Brugge lokte het voorbije weekend meer dan 25.000 bezoekers en daar zijn de organisatoren best tevreden mee. Alle ingrediënten voor een geslaagd festival waren dan ook aanwezig. Een sterke affiche, een gezellige sfeer én mooi weer. Al kregen de bezoekers zaterdag een flinke regenbui over zich heen.

Het Cactus festival in Brugge baadde het voorbije weekend in de zon, alleen zaterdag kregen bezoekers tijdens het optreden van headliner Elvis Costello een fikse regenbui te verwerken. De organisatoren bikken tevreden terug op de 29 ste editie van hun festival.

Tweede beste ooit

“Ik denk dat we nu al kunnen zeggen dat het de tweede beste editie ooit was. Vorig jaar was een topjaar en we dachten dat we dat niet meer konden halen omdat er in heel Vlaanderen heel veel te doen was. Maar ik denk dat we eindigen op een grote 25.000 bezoekers. We zijn tevreden”, klinkt het bij organisator Patrick Keirsebilck.

Macy Gray mocht het festival afsluiten en de zwarte diva die zopas een nieuwe plaat uit heeft maakt er een echt feestje van. (ND)

-Vanavond na het nieuws in ZIETA brengen we een extra lang verslag over het voorbije Cactusfestival. Met interviews met Macy Gray, David Gray en de West-Vlaamse bands Absynthe Minded en Balthazar. Verder uiteraard ook heel veel muziek en sfeer vanuit het Minnewaterpark in Brugge-

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier