2 doden en 2 gewonden bij ongeval in de Tieltstraat

Bij een ongeval in de Tieltstraat in Pittem vielen twee doden.
Redactie KW

In Pittem zijn vrijdagmorgen rond half twee bij een ongeval langs de Tieltstraat twee jonge mensen om het leven gekomen bij een ongeval. Twee anderen raakten gewond. Dat bevestigt de politie van de zone Regio Tielt.

Een kleine personenwagen met vier inzittenden botste rond half twee tegen een oplegger die op reglementaire wijze rechts van de weg stond geparkeerd. Twee passagiers werden uit het voertuig geslingerd. De brandweer moest de bestuurder uit het wrak bevrijden. Voor twee passagiers, een jongeman van 19 uit Zedelgem en zijn stiefzus van 16 uit Pittem, kwam alle hulp te laat. De bestuurder en een vierde inzittende, respectievelijk 21 en 20 jaar oud, raakten gewond maar verkeren niet in levensgevaar. Zij werden naar ziekenhuizen in Tielt en Roeselare overgebracht.

Door het ongeval was de verbindingsweg tussen Pittem en Tielt urenlang afgesloten voor alle verkeer. Het parket van Brugge stuurde een deskundige naar Pittem om de omstandigheden van het ongeval te reconstrueren. (Bron: Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier