190.000 euro voor herstel voetpaden

27/08/08 om 16:47 - Bijgewerkt om 16:47

Bron: Kw

De gemeenteraad van maandag 25 augustus besliste om een aantal voetpaden te herstellen. Schepen van Openbare Werken Eric De Keyser (SP.A-Open) roept tevens de automobilisten op om hun wagens niet langer op het voetpad te parkeren.

Een aantal voetpaden in het centrum van Diksmuide en in Beerst zal hersteld worden", zegt schepen Eric De Keyser (SP.A-Open). „Net als de voorgaande jaren is er immers ook op de begroting 2008 een bedrag voorzien van 250.000 euro voor het herstel van voetpaden. Daarnaast is er nog een ploeg van de technische dienst van de stad die dagdagelijks in de weer is om voetpaden te herstelen. Na de goedkeuring dit jaar van de Mariastraat in Vladslo en een stuk van de IJzerlaan en Gasthuisstraat in het centrum, komen nu opnieuw een enkele straten of straatgedeelten aan bod : in de Grauwe Broedersstraat het stuk tussen de Ploemeurlaan en de Dampremystraat, het stuk tussen nr 69 aan kinderopvang 't Bubbeltje en nr 89, café De Koreaan, het stuk tussen nr 89 t...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!