100.000ste bezoeker voor expo FC De Kampioenen in Oostende

Redactie KW

FC De Kampioenen aan Zee, de interactieve expo rond Vlaanderens populairste televisieserie is deze zomer in Oostende een even stormachtig succes als de expo in Antwerpen tijdens het voorjaar. Dinsdag mochten actrices Loes Van Den Heuvel (Carmen) en Machteld Timmermans (Goedele) samen met de animators de 100.000ste bezoeker van de Expo in het Kursaal van Oostende verwelkomen.

Die eer viel te beurt aan het Dominiek en Marleen Casier uit Roosdaal die als grote fans van de televisiereeks samen met hun tweelingzoons Amadeo en Tibo (12) op hun daguitstap naar Oostende de expo voor geen geld wilden missen. Ze werden ontvangen met bloemen en kussen van Carmen en Goedele, ‘wat een geweldig mooie verrassing’, lachten Dominiek en Marleen.En de Kampioenen mochten nóg een verrassing aankondigen. Om de 100.000ste bezoeker te vieren krijgt elke bezoeker vanaf vandaag een gratis expoboek.

Laatste kans

De expo is nog tot 4 september dagelijks open vanaf 10.30 u maar gaat dan definitief dicht. Met de expo FC De Kampioenen aan Zee biedt de VRT deze zomer alle televisiekijkers een allerlaatste kans om een duik te nemen in de authentieke wereld van FC De Kampioenen. De toonzaal van Fernand, de slaapkamer van Boma, de living van Carmen en Xavier, het café van Pascalleke… en alle andere decors dompelen de bezoekers in de magie van 21 jaar unieke televisiegeschiedenis.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier