Yves Segers zong op de begrafenis van de 14-jarige zoon van twee van zijn grootste fans

28/01/16 om 05:00 - Bijgewerkt om 05:00

De sterren van het podium staan al regelmatig in de kijker. Het is tijd om ook hun fans eens op het voetstuk te plaatsen. Showbizzmedewerker PADI zoekt voor ons enkele superfans op en laat ze vertellen over hun idolen. Ze diepen herinneringen en anekdotes op en duiken in hun collectie foto's en memorabilia.

Geert Degraeve en echtgenote Mieke Goussey (allebei 46 jaar) wonen in de Kerkweg in Brielen. Ze hebben drie zonen : Giovanni, Dimitri en Jeffrey. Giovanni (geboren in 1992) overleed op 7 juni 2006 door een verkeersongeval. Geert werkte altijd in de bouwsector, tot hij op 27-jarige leeftijd een val maakte van de gewelven van een nieuwbouw. Na de herstelperiode bleef hij werken, maar de rugproblemen bleven aanhouden waardoor hij moest stoppen met werken. Hij werd geopereerd, nogmaals geopereerd en onderging zware behandelingen. Op 32-jarige leeftijd kreeg hij te horen dat werken niet meer mogelijk was. "Nu zit ik al met twee jaar met miserie in mijn hals. 'Opereren', zegt de specialist, maar wacht maar tot je écht niet meer kan van de pijn. Ik heb het wel eens moeilijk, maar er zijn nog mensen die het slechter hebben,zoals mensen die kanker hebben", zegt Geert.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!