WUK NIEUWS (15) Barbara Gandolfi terug in België “om haar swingersclub naar hoger niveau te tillen”

© PETER MAENHOUDT
Redactie KW

Elke donderdag bellen we een bekende West-Vlaming op die op dat moment niet in de krant staat en niet op televisie te zien is. Eén vraag: wuk nieuws?

Nu de temperatuur in Dubai een duikje neemt, vond de ex-Oostendse schone Barbara Gandolfi het het ideale moment om terug naar België te keren. “De parenclub ‘ Le Privilege’ in Ronse – trouwens ooit door de Britse tabloid The Sun uitgeroepen tot de meest prestigieuze nachtclub van Europa- hebben wij overgenomen in 2008. We hebben er een stijlvolle swingersclub van gemaakt en het complete kader naar een hoog niveau getild.”

Omdat er buitenlandse activiteiten lonkten, waaronder het verhuren van luxewagens in het mondaine oord Dubai, heeft ze de verantwoordelijkheid van de zaak overgedragen op een aangestelde manager. “Ondertussen zijn we al drie managers verder. We bleven-mijn inziens- het niveau niet aanhouden dat ik in gedachten had, en dan moet er ingegrepen worden.”

Zelf weer aan het roer

Van haar ‘overwintering’ op Belgische bodem maakt Barbara nu gebruik om de zaak in de volgende drie maanden weer eigenhandig een duwtje in de rug te geven. “Ik heb ontzettend veel goesting om de zaak weer dat sexy, glamoureuze cachet te geven. Maar…niet voor lang. Ik ben ook al wat ouder, en dan pas ik toch liever voor nachtwerk, of gewoon urenlang blijven zitten aan het onthaal. Dit is dus erg tijdelijk. Maar ik vind het een uitdaging, en daar houd ik van. Daarna vertrek ik weer naar mijn nieuwe en vertrouwde thuis, Dubai. Ik besef dat er mensen speciaal voor mij komen, maar voor mij is en blijft dit enkel business. Ik houd ook alle kleren aan (lacht).”

Wie de heropening van de swingersclub niet wil missen moet ofwel dit weekend ofwel volgend weekend naar Le Privilege komen voor de opening. “Het is een beetje racen tegen de klok om alles klaar te krijgen voor het grote moment. Geïnteresseerden checken best onze website voor de juiste openingsdatum: www.le-privilege.be.

(CT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier