Viviane mocht idool Jan Smit interviewen in Turkije

18/02/16 om 06:00 - Bijgewerkt om 06:00

De sterren van het podium staan al regelmatig in de kijker. Het is tijd om ook hun fans eens op het voetstuk te plaatsen. Showbizzmedewerker PADI zoekt voor ons enkele superfans op en laat ze vertellen over hun idolen. Ze diepen herinneringen en anekdotes op en duiken in hun collectie foto's en memorabilia.

Viviane Lapierre is de partner van Bernard Opsomer, met wie ze gelukkig samen woont in een appartement in Ingelmunster. Ze is de mama van Cindy, samenwonend met Tom Devolder in Lendelede, en van Jimmy, getrouwd met Liesbeth Opsomer en gehuisvest in Ingelmunster. Ze heeft vier schatten van kleinkinderen : Lars, Arwen, Niel en Arno. Viviane werkt al 7 jaar met veel plezier bij Amby Dienstencheques in Roeselare. Echte hobby's heeft ze niet, behalve één : luisteren en genieten van de muziek van Jan Smit. Natuurlijk pikt ze ook regelmatig een optreden mee. Ook dochter Cindy is gebeten door de songs van Jan Smit en kleindochter Arwen vindt de muziek van deze Nederlander al leuk.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!