Viviane, grote fan van David Vandyck: "Een jong manneke dat heel goed kon zingen"

03/12/15 om 06:00 - Bijgewerkt om 06:00

De sterren van het podium staan al regelmatig in de kijker. Het is tijd om ook hun fans eens op het voetstuk te plaatsen. Showbizzmedewerker PADI zoekt voor ons enkele superfans op en laat ze vertellen over hun idolen. Ze diepen herinneringen en anekdotes op en duiken in hun collectie foto's en memorabilia. Deze week: Viviane Maene, superfan van David Vandyck

Viviane Maene (57) woont in Oudenburg, dichtbij Oostende. Ze is al 39 jaar getrouwd met Erik Borny. Ze heeft één dochter, één schoonzoon en een kleinkind. Viviane werkte 33 jaar in de keuken van AZ Damiaan in Oostende. Sinds een jaar is ze met brugpensioen. In haar vrije tijd wandelt ze graag, maar het liefst gaat ze naar optredens van haar idool David Vandyck, afkomstig uit De Haan. "Helaas kan ik maar weinig in mijn eigen gemeente naar optredens gaan, want hier is het altijd rustig. Ik rij dan heel Vlaanderen rond om mijn idool aan het werk te zien," vertelt ze.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!