Thomas Vergote in Singapore : "Ik mis de Vlaamse wegen waar je ongestoord kan fietsen"

06/08/16 om 05:00 - Bijgewerkt om 05:00

De job lokte Thomas en Eveline naar Singepore. In een spoedtempo zijn ze getrouwd en gesetteld in de Aziatische grootstad. En bovendien verwachten ze er ook al hun eerste kindje!

Thomas Vergote groeide op in Dadizele, deelgemeente van Moorslede, waar zijn vader Ward momenteel burgemeester is. Tijdens z'n jeugd was hij vooral sportief actief. "Ik vond al vrij snel mijn passie in de koers en heb uiteindelijk vijf jaren competitie gereden, waaronder ook drie jaren in de ploeg met voormalig Belgisch kampioen Jens Debusschere", vertelt Thomas. "In 2007 startte ik met de richting Burgerlijk Ingenieur aan de universiteit van Gent. De koers kwam dan wat op de achtergrond, maar maakte plaats voor andere interesses. Ik werd onder meer bestuurslid van de studentenvereniging LVSV en ontmoette daar ook mijn echtgenote, Eveline Van den Abeele. Zij komt uit Adegem, bij Maldegem."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!