Thibaut Maes uit Heestert maakt cote à l'os met frietjes

05/02/16 om 12:57 - Bijgewerkt om 12:57

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Thibaut Maes bereidt de klassieker cote à l'os met frietjes.

"Samen aan tafel zitten en lekker eten is voor mij het toppunt van gezelligheid", opent Thibaut Maes. "Het doet mij denken aan mijn vader, die op zondag telkens achter de kookpotten stond. Lekker koken begint bij de boodschappen. Kwalitatieve ingrediënten vormen de basis van een geslaagd gerecht en ik rij dan ook met plezier rond...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee