Thibaut Maes uit Heestert maakt cote à l'os met frietjes

05/02/16 om 12:57 - Bijgewerkt om 12:57

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Thibaut Maes bereidt de klassieker cote à l'os met frietjes.

"Samen aan tafel zitten en lekker eten is voor mij het toppunt van gezelligheid", opent Thibaut Maes. "Het doet mij denken aan mijn vader, die op zondag telkens achter de kookpotten stond. Lekker koken begint bij de boodschappen. Kwalitatieve ingrediënten vormen de basis van een geslaagd gerecht en ik rij dan ook met plezier rond...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden