Superfan Robi Claeys mocht een duet zingen met zijn idool Corry Konings

09/06/16 om 10:06 - Bijgewerkt om 13:25

De sterren van het podium staan al regelmatig in de kijker. Het is tijd om ook hun fans eens op het voetstuk te plaatsen. Showbizzmedewerker PADI zoekt voor ons enkele superfans op en laat ze vertellen over hun idolen. Ze diepen herinneringen en anekdotes op en duiken in hun collectie foto's en memorabilia.

Robi Claeys (42) woont in de deelgemeente Sint-Rita in Damme en is de trotse papa van de 18-jarige Céline. Robi is niet getrouwd, maar al twee jaar heel gelukkig in het bijzijn van Veronique. Hij werkt bij zijn vader in de garage-depannagedienst Claeys in Knokke-Heist. "Mijn job bestaat uit depannages, het wegslepen - in opdracht - van voertuigen, het wegvoeren van defecte voertuigen voor verschillende verzekeringsmaatschappijen, speciale wagens naar hun nieuwe bestemming brengen... Door mijn werk mocht ik ook al achter het stuur plaatsnemen van een Rolls Royce Phantom, Bentley, Porsche, Aston Martin...", zegt Robi. Qua hobby is hij al jaren een grote fan van... de Nederlandse zangeres Corry Konings.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!