Superfan Christa uit Beselare smelt voor de ogen van Paul Bruna uit Middelkerke

21/04/16 om 05:00 - Bijgewerkt om 05:00

De sterren van het podium staan al regelmatig in de kijker. Het is tijd om ook hun fans eens op het voetstuk te plaatsen. Showbizzmedewerker PADI zoekt voor ons enkele superfans op en laat ze vertellen over hun idolen. Ze diepen herinneringen en anekdotes op en duiken in hun collectie foto's en memorabilia.

Christa Dieryckx (57) is getrouwd met Arnold Huyghe. Samen wonen ze in Beselare. Christa en Arnold zijn de ouders van twee zonen. Ze is de oma van een tweeling, Milan en Wout,van twee jaar, haar oogappels. Beroepshalve is ze zelfstandig landbouwster. In haar vrije tijd gaat ze één keer per week zwemmen, samen met enkele goede vriendinnen. Daarnaast is ze superfan van Paul Bruna in Middelkerke en dit al... 43 jaar. Met een pauze van meerdere jaren, maar toch bleef ze aan de mooie zanger met de schone ogen denken. Christa gaat naar veel optredens, minstens twee keer per maand. Vroeger met vriendinnen, nu meestal met haar echtgenoot.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!