Steeds meer KW op KW.be

30/09/14 om 14:35 - Bijgewerkt om 14:35

Bron: Kw

Mag het iets meer zijn? Ja toch?! Dankuwel! KW.be pakt uit met enkele frisse ideeën. Daarbij trekken we uiteraard de West-Vlaamse kaart en serveren we je met plezier de meest opmerkelijke kantjes van onze provincie.

Steeds meer KW op KW.be

Op maandag brengen we de mooiste meiden van West-Vlaanderen in de alomgesmaakte Nie Miss. Kan de week schoner beginnen?


Steeds meer KW op KW.be


Op dinsdag duikt onze Inspecteur JPT in zijn rijk archief van assisenzaken.

Wij zijn zot van dieren en we weten dat hetzelfde geldt voor jullie. Iedere woensdag grasduinen we in De Ark van KW. Noem ons een dier en we vinden het zeker ergens rondfladderen of -huppelen in onze provincie.

Steeds meer KW op KW.be


Ook op woensdag brengen we elke week de uitslag van Westsprint.

Vroeger reisde men om te leren, nu volstaat het om met de regelmaat van de klok eens naar KW.be te surfen. Naar de nieuwe donderdagrubriek 'Mezinke!' bijvoorbeeld, die elke week één typisch West-Vlaams woord op je loslaat én er ook de nodige uitleg bij verschaft. Makt daj antiedn zyt! ip dunderdag veneigns!

Steeds meer KW op KW.be


Op vrijdag brengen we wat orde op zaken en gieten we West-Vlaanderen in lijstjes. Vraag je je af welke tien prullen niet mogen ontbreken in de handtas (zeg moa sjakosje wè) van West-Vlaamse dames? Wie de tien rijkste gouwgenoten zijn? Of welke liedjes je bij de nakende stroompanne in de provincie mag zingen, brullen of neuriën? De Lijsttrekker levert niets dan antwoorden. Of niet...

We duiken het weekend in met de grote en kleine muzikale helden uit showbizzland in Padi's Parade en zwieren wekelijks iemand Op de bon! Ook West-Vlaanderen telt schoon BV-volk dat in PVH's Vriendenboek in zijn diepste ziel laat kijken.

Wat als... Iedereen West-Vlaming was? Die vraag stellen we ons iedere dag opnieuw. De actualiteit zou er toch ietsje anders uitzien, mocht je de wereld door een West-Vlaamse bril bekijken.

Steeds meer KW op KW.be


Alle sport uit West-Vlaanderen!

En uiteraard is er sport! Nu de competities goed uit de startblokken geschoten zijn, brengen we wekelijks een Topper van de Week waarin we een match dik in de verf zetten. Op vrijdag brengt onze sportredactie een vooruitblik op het sportweekend, op maandag blikken we met een kritische blik terug. En op zondagavond vind je in onze (gratis) rubriek Sportuitslagen alle uitslagen van voetbal, basketbal en volleybal. Je brengen ook de talrijke wielerwedstrijden op West-Vlaamse wegen en houden de blik open voor kleinere sporten. En dat bovenop de wedstrijdverslagen van eerste klasse tot vierde nationale, die we je een weekend lang voorschotelen.

Steeds meer KW op KW.be


Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!