Sarah Slos uit Vichte geeft pizza gezonde twist met bloemkoolbodem

23/02/16 om 09:28 - Bijgewerkt om 09:29

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals de glutenvrije pizza met bloemkoolbodem van Sarah Slos uit Vichte.

"Ideeën plukken van Pinterest en improviseren met de ingrediënten die ik staan heb, daarmee geraak ik een heel eind ver in de keuken", zegt Sarah Slos uit Vichte.
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden