Rudi Deboot uit Meulebeke gaat voor kip tandoori

27/09/16 om 14:02 - Bijgewerkt om 14:00

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals de kip tandoori van Rudi Deboot uit Meulebeke

Om van zijn koudwatervrees in de keuken af te raken, volgde Rudi Deboot een jaar kookles. "Toen kreeg ik de smaak écht te pakken", vertelt hij.
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden