REPORTAGE Smullen tijdens vierde editie van Kookeet

05/10/14 om 13:57 - Bijgewerkt om 13:57

Bron: Kw

Dit jaar roerden zes nieuwe topchefs in de potten op Kookeet, het culinair festival op 't Zand dat in vier jaar tijd uitgroeide tot het belangrijkste gastronomische evenement in de Breydelstad.

Camilla Wang, Kristof Ghekiere, Anthony Strubbe en Geert Huys proeven van de in Rodenbach en miso gelakte aubergine van Bistro Bruut. Voor Geert Huys is het zijn tweede keer op Kookeet. "Mijn eerste indrukken? Dat het allemaal nog professioneler georganiseerd is dan vorig jaar", zegt hij. "Veel minder lange wachtrijen, en een aantal te smaken nieuwkomers zoals deze Bistro Bruut."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee