REPORTAGE Smullen tijdens vierde editie van Kookeet

05/10/14 om 13:57 - Bijgewerkt om 13:57

Bron: Kw

Dit jaar roerden zes nieuwe topchefs in de potten op Kookeet, het culinair festival op 't Zand dat in vier jaar tijd uitgroeide tot het belangrijkste gastronomische evenement in de Breydelstad.

Camilla Wang, Kristof Ghekiere, Anthony Strubbe en Geert Huys proeven van de in Rodenbach en miso gelakte aubergine van Bistro Bruut. Voor Geert Huys is het zijn tweede keer op Kookeet. "Mijn eerste indrukken? Dat het allemaal nog professioneler georganiseerd is dan vorig jaar", zegt hij. "Veel minder lange wachtrijen, en een aantal te smaken nieuwkomers zoals deze Bistro Bruut."
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden