Radio 8000 (5): Sliek De Zeesterre klaar voor de comeback

05/03/14 om 07:00 - Bijgewerkt om 06:59

Bron: Kw

In Radio 8000 heeft KW.be elke woensdag een babbel met een West-Vlaamse muzikant, deejay, programmator of producer. Vandaag is dat Sidney Van Lauwe van Sliek De Zeesterre.

In 2003 waren ze plots the talk of the town, of in het West-Vlaams 'de klaps van de platse'. Sliek De Zeesterre zag de single 'Up & Neere' binnenkomen op 9 in de Ultratop Vlaamse Top 10 en bleef daar drie weken staan. Het gaf hen heel wat naambekendheid én hun videoclip werd een hele tijd dagelijks vertoond op regionale televisiezender Focus-WTV. Intussen, zo'n elf jaar verder, leek het oorverdovend stil geworden rond de West-Vlaamse rappers. Tot nu, want met 'Element' is er een kakelverse single. KW.be had een babbel met producer en emcee Sidney Van Lauwe ofte CKing. Hij groeide op in Blankenberge, woont tegenwoordig in De Haan en werkt in Oostende. De andere twee leden zijn zijn broer Steve (emcee) en deejay Joeri Vancoillie.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!