Riri heeft ook West-Vlaamse fans: “Wij zijn hier speciaal voor haar”

Van links naar rechts Sabrina, Louise en Elies, klaar voor Rihanna. © (Foto TD)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Niet alleen schoon volk op het podium, maar ook op de weide. Sabrina Vercamer, Elies Vanackere en Louise Sans zijn speciaal vanuit West-Vlaanderen afgezakt om Rihanna te zien.

Sabrina Vercamer uit Kortemark, Louise Sans uit Roeselare en Elies Vanackere uit Rumbeke arriveerden donderdag in de late namiddag. “We zijn met de trein gekomen, goed voor een rit van drie uur. Geen pretje, maar we kijken enorm uit naar Rihanna. Normaal zouden we naar haar show op Werchter Boutique gaan, maar die is dan afgelast. Gelukkig vond ze nog een gaatje in haar agenda om richting Pukkelpop te komen”, vertelt Elies.

Ze zijn alle drie grote fan, maar Louise is wellicht de grootste. “Het wordt de derde keer dat ik Rihanna aan het werk zal zien. Vorige maand zag ik ze nog in Rijsel. Wat haar zo super maakt? Haar muziek is top, net zoals haar outfits en haar uitstraling. We zijn fans van het eerste uur, al van bij Pon de Replay. Straks zingen we ongetwijfeld alle liedjes mee.”

Voor Elies is het haar eerste bezoek aan het festival, Sabrina was hier al eens in 2013. Toen speciaal voor Eminem. “Morgenochtend hebben we de vroege dienst. Dat wordt werken met kleine oogjes, maar dat hebben we er voor over”, lacht Sabrina. Ook Louise blijft niet gespaard. “Ik heb een herexamen!”

(TD)