Ouders Clear Season zanger zitten klaar aan zijkant podium

Wouter Verheecke
Wouter Verheecke Medewerker KW

Onder het anders opvallend jonge publiek trekken twee oudere personen onze aandacht in de Wablief?!-tent. Ze hebben zich helemaal aan de zijkant geïnstalleerd op hun campingstoeltjes, met fototoestel en tablet in de aanslag. Misschien de ouders van een Nieuwe Lichting artiest? Ons vermoeden is juist: het zijn de moeder en vader van Matthias Desmet, zanger-gitarist bij de Kortrijkse band Clear Season.

“We pikken zo veel mogelijk optredens mee en deze grote mijlpaal wilden we natuurlijk voor geen geld ter wereld missen”, vertellen ze. “We maken het liefst van op een afstand mee en laten de frontrows over aan de jonge fans. Al zal ik me straks wel even tussen hen mengen om een paar beelden te schieten”, zegt mama Desmet.

Ze mogen trots zijn, want Clear Season zette een prima optreden neer tussen Wanthanee en Equal Idiots. “Straks gaan we nog niet meteen naar huis, we zullen hier nog wel even rondlopen. Specifieke bands die we nog willen zien ? Niet echt, we gaan van podium tot podium en zien wel wat ons al dan niet bevalt”, klinkt het nog.

(WV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier