Maja Leye is Tamara in DIW: "Mijn enige kans om op Pukkelpop te staan"

20/08/16 om 11:15 - Bijgewerkt om 11:15

Drie dagen lang palmt De Ideale Wereld de weide van Kiewit in tijdens de DIW Fandagen. Ondertussen zijn er wat eetstandjes en enkele optredens, onder andere van een of andere Rihanna. Ook assistente Tamara is van de partij. Al kennen we haar beter als Maja Leye, een van de stuwende krachten achter Flanders Classic.

Maja Leye is Tamara in DIW: "Mijn enige kans om op Pukkelpop te staan"

Maja Leye is ook zaterdagnamiddag nog te zien tijdens de show van De Ideale Wereld, of op de weide bij een of andere act. © (Foto TD)

De Ideale Wereld is zelf hoofdact op de eigen fandagen. Ook Tamara, de vaste assistente van André, mag niet ontbreken. Een rol perfect uitgevoerd door de West-Vlaamse Maja Leye. "Het is echt plezant om aan de show mee te werken en zot hoe die mannen er vaak op komen", lacht ze. "En gezien ik niet kan zingen is het wellicht ook mijn enige kans om op het podium van Pukkelpop te staan!"

"Ik kan hier zo ook opnieuw drie dagen rond lopen, perfect om oude bekenden te ontmoeten en natuurlijk ook veel muziek te zien", aldus Maja. "Donderdag nog Martin Solveig, Bloc Party en Die Antwoord. Ik kom eigenlijk al enkele jaren de volledige drie dagen naar het festival, maar ditmaal is het dus met een leuk extraatje. Onlangs was ik ook nog op Dranouter, een heel ander festival, maar ook enorm plezant!"

(TD)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!