OP DE BON (31): Els Desmet en haar zoon Dylan uit Tielt

Redactie KW

Elke week trakteert KW.be een willekeurige West-Vlaming op een fijne verrassing. Deze week waren we te gast in Tielt.


In de Blekerijstraat treffen we Els Desmet (41) aan samen met haar 14-jarige zoon Dylan. Ze is al 19 jaar getrouwd met Dany Bouckaert (51) en is naast Dylan ook moeder van Melanie (17) en Ritchie (12). “Mijn man is arbeider bij Bayer Europe hier in Tielt, ikzelf ben huisvrouw”, zegt Els. “We wonen ondertussen al 18 jaar graag hier in de Blekerijstraat, we zijn hier een jaar na ons huwelijk komen wonen. Ik trek me hier heel wat aan in de straat. Zo is er jaarlijks de speelstraat in de zomer en dan bak ik onder meer pannenkoeken voor alle kinderen en dat is natuurlijk altijd feest.”

Ken je KW.be? En zo ja, wat lees je er?

“Ja, ik durf al eens naar de site van de Krant van West-Vlaanderen te surfen, omdat ik graag weet wat er leeft in mijn stad. Af en toe koop ik ook al eens een krant, om helemaal mee te zijn.”

Ben je een geluksvogel? Won je al eerder eens?

“Neen, ik vind het ongelofelijk tof dat jullie hier een bon van 50 euro voor Multi Bazar in Pittem komen afleveren, want eigenlijk winnen we nooit iets. Een heel fijne verrassing!”

Weten jullie al wat ermee te kopen?

“Aangezien het een complete verrassing is, heb ik daar nog niet over nagedacht. Maar je vindt altijd wel iets in de Multibazar, we gingen er al vaak om schoolgerief bijvoorbeeld. Dus de bon zal zeker nuttig besteed worden!”

(RDC – Foto RDC)