OP DE BON (29): Viviane Azou uit Emelgem

© Frank Meurisse
Redactie KW

Elke week trakteert KW.be een willekeurige West-Vlaming op een fijne verrassing. Deze week waren we te gast in Emelgem.


© Frank Meurisse

Viviane Azou (53) woont samen met haar echtgenoot Geert Spillebeen in de Tinnenpotstraat in Emelgem, deelgemeente van Izegem. Ze zijn de ouders van Pieter, Elien en Lisa en hebben één kleinkind: Cas. Die is net 1 jaar oud geworden.

Ken je KW.be?

“Krant van West-Vlaanderen zelf kennen we maar al te goed. De Weekbode Izegem ligt vrijwel wekelijks op onze salontafel en wordt gretig gelezen. Zeker de column van onze zoon Pieter, die er tweewekelijks in te lezen valt. Maar ook de website van de krant is ons niet vreemd”, zegt Viviane. “Via Facebook zie ik regelmatig links naar artikels voorbijkomen en wanneer die me interesseren klik ik er op.”

Ben je anders een grote geluksvogel?

“Allesbehalve! Ik win echt nooit iets. Maar ik doe dan ook niet mee aan wedstrijden, daar ligt misschien de oorzaak. Maar ik ben in de wolken met deze cadeaubon van Multi Bazar.”

Wat ga je kopen met de bon?

“In april worden we opnieuw oma en opa, deze keer van een tweeling”, aldus een trotse Viviane. “Ik ben er zeker van dat de bon gebruikt zal worden om onze twee nieuwe kleinkinderen in de watten te leggen.”

(PVH)