OP DE BON (23): Marc Tommeleyn en Kathleen Braem uit Sint-Henricus

© Foto TV
Redactie KW

Elke week trakteert KW.be een willekeurige West-Vlaming op een fijne verrassing. Deze week waren we te gast in Sint-Henricus.

We bellen aan bij een woning in de Paleputstraat in Sint-Henricus, een deelgemeente van Torhout gelegen tussen Torhout, Lichtervelde en Kortemark. We treffen er Marc Tommeleyn (52) en Kathleen Braem (54). Zij krijgen een waardebon van 50 euro om te besteden bij Euroshop.

Met wie hebben we precies het genoegen? Wat doen jullie?

“Ik ben Kathleen Braem en ben aan de slag als kleuterleidster in Sint-Henricus, waar ik voor de derde kleuterklas sta. Mijn man Marc is aan de slag als postbode. We hebben twee kinderen: Sarah (20) en Jelle (22).”

Ken je KW.be? Zo ja, wat lees je er?

“Eerlijk gezegd kennen we de website niet echt. Wel lezen we al jaren elke week De Weekbode.”

Zijn jullie anders geluksvogels?

“We spelen alleszins nooit met de Lotto. Maar als je dat niet doet, dan win je sowieso. (lacht) We kregen ooit eens enkele krasloten cadeau, maar wonnen toen een schamele 2 euro. Wel namen we vroeger geregeld deel aan fotozoektochten, wat ons toch enkele mooie prijzen opbracht.”

Al een idee wat je met de bon zal kopen?

“Bij werken in de tuin van mijn vriendin gebruikte ik een zaagje, dat helaas stuk ging. De bon komt dus meteen van pas”, lacht Kathleen. “Ik wist nog van niks, zo’n goed zaagje!” betreurt Marc het voorval. “Zo’n bon komt sowieso altijd van pas, we zullen hem goed besteden!”

(TV)