OP DE BON (10) : Jean-Pierre Delcroix uit Moorsele

Redactie KW

Elke week trakteert KW.be een willekeurige West-Vlaming op een fijne verrassing. Deze week waren we te gast in Moorsele.

Op een zonnige vrijdagmorgen trokken we erop uit naar Moorsele. In de Sint-Janstraat in het centrum van Moorsele treffen we Jean-Pierre Delcroix aan die de laatste voorbereidingen trof voor een dagje fietsen aan onze kust.

Met wie hebben we het genoegen?

“Ik ben Jean-Pierre Delcroix en afkomstig uit Moorsele. Ik woon hier samen met mijn echtgenote Jasemine Coesens in de Sint-Janstraat. Momenteel geniet ik van mijn brugpensioen.”

Ken je KW.be? Zo ja, wat lees je er?

“Uiteraard ken ik de website. Ik moet wel toegeven dat ik geen regelmatige bezoeker ben. Vooral wegens tijdgebrek vergeet ik soms om de website te checken. Maar nu ik er zelf zal opstaan zal ik zeker eens een kijkje nemen.”

Ben je anders een geluksvogel?

“Ik denk niet dat ik ooit al iets gewonnen heb. Mocht ik ooit al iets gewonnen hebben dan is het zeker niet de moeite waard om het te vermelden. Het is jammer genoeg de eerste keer dat ik in de prijzen val.”

Wat ga je doen met de bon?

“Aangezien mijn vrouw zwaar ziek is zal ik de bon aan haar geven en zal het zij zijn die iets zal kopen. Waarschijnlijk iets om te sporten of om te gebruiken tijdens het fietsen.”

(BPM)