Ontdek het nummer dat een nieuw jaar perféct laat starten voor burgemeester Daniël Vanhessche (Jabbeke)

22/03/16 om 05:00 - Bijgewerkt om 05:00

Maar weinig mensen die een stem zó weten te appreciëren als burgemeesters. En dus moeten de verkozenen des volks ook wel iets hebben met muziek. We vragen elke week een burgemeester naar zijn of haar favorietje liedjes en laten jullie met veel plezier meeluisteren. Deze week : Daniël Vanhessche, burgemeester van Jabbeke.

"Ook al kan ik zelf helemaal niet zingen, toch heb ik een héél grote liefde voor muziek", bekent de burgemeester meteen. "Meer zelfs, door mijn ambt als burgemeester, en voordien ook als schepen en gemeenteraadslid, kreeg ik de kans om kennis te maken met héél wat muzikaal talent alleen in Jabbeke zelf al. Zo leerde ik verschillende genres kennen en alhoewel je altijd de ene genre liever hoort dan de andere, ik kan alle genres appreciëren én ben er dan ook steeds op gebrand om zoveel mogelijk optredens in Jabbeke van onze plaatselijke 'vedetten' bij te wonen, als mijn agenda het toelaat natuurlijk!"
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!