NIE MISS (9): Lynn Gryp uit Kortemark

Redactie KW

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien. Deze week: Lynn Gryp uit Kortemark.

Wie?

22-jarige uit Kortemark. Werkt in een boetiek in Kortrijk. In haar vrije tijd gaat ze graag zwemmen. Lynn is finaliste Miss Style Belgium.

Favoriet plekje?

Het wachtbekken aan het station in Kortemark.

Waarom die plek?

“Ik kom er gewoon heel graag. Je kan er gaan wandelen, genieten, je gedachten op een rijtje zetten, gaan lopen of vissen. Ik kwam er vroeger geregeld om te lopen met mijn broer en een vriendin.”

Hoe sterk is je band met je gemeente?

“Ik ga altijd een band hebben met Kortemark. Ik heb hier altijd school gelopen en mijn vrienden en vriendinnen er wonen. Ik woon nu met mijn vriend in Oudenaarde, maar ik kom nog altijd geregeld naar Kortemark, omdat ook mijn oma, ouders en broer hier wonen.”

Wat vind je het mooist en het minst mooi aan jezelf?

“Het mooiste aan mezelf vind ik mijn benen en mijn ogen. Ik heb over beiden al complimentjes gekregen. Het minst mooi vind ik mijn buik, maar je zal er mij niet horen over klagen. Ik vind het alleen jammer dat mijn buik minder strak is sinds ik niet meer zo intensief sport.”

(TV)