NIE MISS (8): Joyce Himpe uit Bissegem

© Foto TV
Redactie KW

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien. Deze week: Joyce Himpe uit Bissegem.

Wie?

21-jarige uit Bissegem. Studeerde kapster/schoonheidszorg en werkt momenteel bij Panos in Menen.

Schopte het in 2013 tot finaliste Miss Coast Belgium. Is dit jaar finaliste Leie Ambassadrice en vertegenwoordigt deze zomer ons land in Hollywood op de ‘World Championships of Performing Arts’.

Favoriete plek?

Provinciaal domein De Gavers, Eikenstraat, Harelbeke.

Waarom die plek?

“Ik ga er al van toen ik nog piepjong was en heb er enorm leuke herinneringen aan. Ik kom er tot rust of ga er wandelen met mijn hondje. En in de zomer ga ik er graag om te zonnebaden bij de grote vijver.”

Hoe sterk is je band met je gemeente?

“Mijn band met Bissegem is nog niet zo sterk, want ik woon er nog niet zo lang. Daarvoor woonde ik praktisch mijn hele leven in Harelbeke. Bissegem is geen grote gemeente en erg veel valt er dan ook niet te beleven. Maar als er iets te doen is, dan komt er meestal wel veel volk op af en is het goed georganiseerd.”

Wat vind je het mooist en het minst mooi aan jezelf?

“Mijn haar en mijn ogen vind ik het mooist. Ik zorg ook dat ik altijd goed voor de dag kom, ook wanneer ik moet werken. Het minst mooi zijn het feit dat er wel enkele kilootjes af zouden mogen en de grote tattoo die ik op mijn zeventiende liet zetten op de zijkant van mijn buik. Die tattoo is nu meestal een nadeel in missverkiezingen of voor modellenwerk.”

(TV)