NIE MISS (71): Liesa Boffel uit Eernegem

15/06/15 om 05:50 - Bijgewerkt om 05:50

In 'Nie Miss' gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse, die ons haar favoriete plekje in haar omgeving laat zien. Deze week: Liesa Boffel uit Eernegem.

Wie?

22-jarige uit Eernegem. Werkt als verpleegkundige in het Zeepreventorium in De Haan en volgt een extra opleiding in de pediatrie. Doet in haar vrije tijd veel aan sport: lopen en fitness. "Voor de rest is mijn job mijn hobby en spendeer ik graag tijd met mijn vriend", vertelt ze.

Favoriet plekje?

De Statieput in Eernegem.

Waarom dat plekje?

"Het is een rustig plekje. Een groen streepje in de voor de rest vrij volgebouwde gemeente. Bovendien is het hier nog niet zo lang geleden tof heraangelegd. Vroeger kwam ik hier geregeld met mijn vrienden zitten na school."

Hoe sterk is je band met je gemeente?

"Ik woon al mijn hele leven in Eernegem. Ik voel me hier thuis en zou me later met mijn vriend graag in de regio vestigen."

Wat vind je het mooist en het minst mooi aan jezelf?

"Ik ben over het algemeen vrij onzeker over mezelf. Deelnemen aan 'Nie Miss' was voor mij dan ook een grote uitdaging. Ik ben hard aan het trainen om een sportief lichaam te krijgen, maar was liefst ook een beetje groter geweest. Het mooist vind ik mijn ogen. Daar krijg ik veel complimentjes over."

(TV-foto's TV)

Lees meer over: