NIE MISS (20): Vanessa Atalanta uit Sint-Andries

© Foto TV
Redactie KW

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien. Deze week: Vanessa Atalanta uit Sint-Andries.

Wie?

Vanessa Atalanta is een 24-jarige uit Sint-Andries. Werkt momenteel als freelance artieste. Heeft geen hobby’s, enkel passies.

Vanessa is een van de acht finalistes voor Miss Présence 2015.

Favoriet plekje?

Sportcomplex Koude Keuken, Zandstraat 274, Sint-Andries.

Waarom dat plekje?

“De Koude Keuken ligt op nog geen minuut stappen van mijn voordeur. Vroeger heb ik nog veel op het speelplein gespeeld.Ik zou er ook eens durven gaan joggen als ik wat tijd heb. Het leukst van allemaal zijn echter de rustig gelegen bankjes waar je helemaal tot jezelf kan komen en nadenken.

Hoe sterk is je band met je stad?

“Een band heb ik niet echt met Brugge. Naast vroeger uitgaan, werken en heel zelden shoppen, spendeer ik niet zoveel tijd in het centrum. Maar hier in Sint-Andries woon ik in een geweldige buurt. Ik ben hier opgegroeid en iedereen kent elkaar. Ik hou vooral van plaatsen waar zelfs onbekenden elkaar begroeten op straat.”

Wat vind je het mooist en het minst mooi aan jezelf?

“Mijn ogen vind ik het mooiste aan mezelf, het zijn dan ook de spiegels van de ziel. Het minst mooi vind ik mijn haar. Het groeit heel traag en is normaal ordinair bruin. Ik kleur het nu al sinds een klein jaar in het rood en nu ben ik op zoek naar extensions.”

(TV)

Droom jij er ook van om even in the spotlight te staan in deze rubriek? Stuur dan een mailtje naar missdienaar@kw.be!