NIE MISS (18): Bo Cocquyt uit Oostende

© Foto TV
Redactie KW

In ‘Nie Miss’ gaan we elke maandag op stap met een knappe West-Vlaamse deerne, die ons haar favoriete plekje in haar gemeente laat zien. Deze week: Bo Cocquyt uit Oostende.

Wie?

23-jarige die geboren en getogen is in Oostende. Ze is al tien jaar een trouwe supporter van BC Oostende. Ze werkt als laborante en stond in haar leven al vaak voor de lens, onder andere als covergirl voor P-Magazine.

Bo heeft een enorm palmares in de misswereld verzameld. Werd in 2009 Eerste Eredame en Miss Sympathiek in de verkiezing van Miss Coast Belgium. Op de reis naar Turkije sleepte ze de reis naar Turkije in de wacht. Bo nam in 2010 deel aan Miss Beach, waar ze de Missitems Award in de wacht sleepte. Nadien was ze op tv te zien als presentatrice op GunkTV en was ze een van de befaamde Trampoline Girls.

Ondertussen is de blondine al een paar jaar actief in de American-Footballwereld. Ze is een van de gezichten van de Belgian Bowl, die dit jaar plaatsvindt op zondag 29 juni in Izegem.

Favoriete plek?

Het strand van Oostende.

Waarom dat plekje?

“Zowel ‘s winters als ‘s zomers kan je mij daar vinden. Rustig uitwaaien met de hond of gewoon lekker zonnen, héérlijk toch om aan zee te wonen?”

Hoe sterk is je band met je stad?

“Ik hou van Oostende omdat ik het gewoon ben om naar de dijk of het strand te kunnen wandelen wanneer ik daar zin in heb. En als ik op zondag wil winkelen, dan kan dat hier ook! Ik kan in de toekomst gerust verder gaan wonen als ik dat nodig acht voor mijn job, maar toch zal de kust altijd heel belangrijk zijn voor mij.”

Wat vind je het mooist en het minst mooi aan jezelf?

“Ik ben eigenlijk heel tevreden met mezelf. Natuurlijk zou ik wel een paar kilootjes minder willen zien op de weegschaal, maar ik ben daar zeker niet elke dag mee bezig! Ik ga veel sporten om mijn lichaam te onderhouden, dan voel je je als mens sowieso al veel beter in je vel!”

(TV)