Nico Vandewalle houdt het graag eenvoudig zoals bij quiche met zalm

25/11/15 om 14:03 - Bijgewerkt om 14:03

Jozefien Eggermont gaat in West-Vlaanderen op zoek naar gerechtjes om vingers bij af te likken. Zoals de quiche met zalm van Nico Vandewalle uit Waregem.

Het had weinig gescheeld of Nico Vandewalle was geen kapper geweest maar wel maître in een restaurant. Zijn echtgenoot Gino had ooit plannen om kokschool te volgen en later een eigen restaurant te openen. Uiteindelijk koos Gino toch voor een andere toekomst, maar de liefde voor het koken is bij hem wel gebleven.
...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden