Michael Lanzo bracht met zijn muziek warmte in het hart van Nadine na overlijden van haar zoon

25/02/16 om 05:00 - Bijgewerkt om 05:00

De sterren van het podium staan al regelmatig in de kijker. Het is tijd om ook hun fans eens op het voetstuk te plaatsen. Showbizzmedewerker PADI zoekt voor ons enkele superfans op en laat ze vertellen over hun idolen. Ze diepen herinneringen en anekdotes op en duiken in hun collectie foto's en memorabilia.

Nadine Damman (57) zag het levenslicht in Gent. In 1970 verhuisde ze naar Blankenberge, waar ze nu nog altijd woont. Ze werkt voor een groot schoonmaakbedrijf in Zeebrugge. Nadine is de moeder van twee zonen, Tony (34) en Jurgen (toen 34), die op 2 oktober 2013 overleed aan de gevolgen van een motorongeval dat op 24 september 2013 plaatsgreep op de baan Zeebrugge-Brugge. Jurgen zat achteraan op de motor. Hij werd ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij nog één week keihard vocht om te overleven. Helaas... Vroeger hield Nadine van stepaerobic, line dancing en fitness, maar wegens haar gezondheid moest ze die hobby's vaarwel zeggen. Nu gaat ze zoveel mogelijk naar de optredens van Michael Lanzo.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!