Marieke Wyns uit Ruddervoorde maakt bananabread

16/12/15 om 18:13 - Bijgewerkt op 05/01/16 om 09:48

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals het bananabread van Marieke Wyns uit Ruddervoorde.

Bananabread kan je eten als ontbijt, dessert of tussendoortje. Marieke maakt een veganistische versie. "Ik hou ervan om veganistisch te koken en bakken. Dat associëren met geitenwollen sokken is passé, veganisme is hip", stelt ze. "Mijn grote droom i...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden