Marc de Kaestecker maakt Brusselse spaghetti met witloof

05/02/16 om 13:37 - Bijgewerkt om 13:37

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Marc De Kaestecker uit Sint-Eloois-Vijve maakt een alternatieve spaghetti.

Marc de Kaestecker uit Sint-Eloois-Vijve is vrijwillig brandweerman in Waregem en werkt als beroepsbrandweerman in Brussel. "In het weekend staan in Brussel enkele collega's achter de kookpotten. We komen uit alle hoeken van het land. Iedereen heeft z'n eigen recepten en zo leerde ik deze B...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden