Laura Boccauw maakt frisse vissalade

31/03/16 om 14:44 - Bijgewerkt om 15:05

De beste recepten van West-Vlaanderen verzamelen, dat is de missie van Jozefien Eggermont. Zoals de gezonde vissalade van Laura Boccauw uit Waregem.

"Als kind keek ik dolgraag naar teleshopping", herinnert Laura zich. "Niet om het keukenproduct dat ze aanprezen, wel om te kijken hoe er gekookt werd. Als zesjarige stond ik dan ook al alleen in de keuken taarten te bakken." Sindsdien heeft het Laura niet meer losgelaten: "Op vakantie lees ik geen romans, wel boeken o...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info